Kurser & Event

I vår verksamhet har vi även en del kurser och event. Här kan du hitta aktuella aktiviteter.

Jag som numera driver Amuletten heter Gunilla Dahlin. Jag är utbildad inom Yoga & Meditation vid Satyanandas 2-åriga Yogalärarutbildning, och inom området örter, läkeväxter och oljor vid Hola Folkhögskola. 

Förutom mina egna kurser, kommer jag gärna till t.ex. arbetsplatser och föreningar för att hålla i Yoga, meditation och avslappning vid ex.vis personaldagar.  

Samarbetar gärna kring kurser och event som rör vårt område. Ibland kan det kännas tungt att arrangera något på egen hand. Tillsammans går det lättare. Kontakta mig gärna om du har något på gång som du vill samverka kring.

Vid intresse och frågor kontaktar du mig via e-post: [email protected] eller på tel: 070-2021132.

På gång just nu!

Yoga Hösten 2023

Mjukyoga 

En Yogaform som består av enkla fysiska övningar som motverkar värk och stelhet i leder, gynnar kroppens energiflöde och matsmältning. Vi gör även andningsövningar och avslutar med en stunds djupavslappning. De flesta övningar går att göra sittande på stol och kan anpassas till kroppens förutsättningar.

Kursstart: Onsdag 13/9. Tid: kl. 10.30 - 12.00. Plats: FEKA-gården. Kurslängd: 10 veckor. 

Kostnad: 1395:- Pensionärer, arbetslösa och sjukskrivna betalar 1045:-

Frågor och anmälan till mig på 070-2021132.

Lätt Hathayoga

Hathayoga består av mjuka fysiska rörelser som är mjukgörande för muskler och leder, gynnar kroppens energiflöde och matsmältning, men även en del statiska och stabiliserande övningar. Vi gör även andningsövningar och avslutar med djupavslappning / meditation. Det kan även förekomma Yinyoga-övningar, där vi stannar och vilar i positionen i några minuter.

Kursstart: Torsdag 14/9. Tid: kl. 18.15 - 19.45. Plats: Majoren. Kurslängd: 10 veckor.

Kostnad: 1395:- Pensionärer, arbetslösa och sjukskrivna betalar 1045:-

Frågor och anmälan till mig på 070-2021132.