Kurser & Event

I vår verksamhet har vi även en del kurser och event. Här kan du hitta aktuella aktiviteter.

Jag som numera driver Amuletten heter Gunilla Dahlin. Jag är utbildad inom Yoga & Meditation vid Satyanandas 2-åriga Yogalärarutbildning, och inom området örter, läkeväxter och oljor vid Hola Folkhögskola. 

Förutom mina egna kurser, kommer jag gärna till t.ex. arbetsplatser och föreningar för att hålla i Yoga, meditation och avslappning vid ex.vis personaldagar.  

Samarbetar gärna kring kurser och event som rör vårt område. Ibland kan det kännas tungt att arrangera något på egen hand. Tillsammans går det lättare. Kontakta mig gärna om du har något på gång som du vill samverka kring.

Vid intresse och frågor kontaktar du mig via e-post: [email protected] eller på tel: 070-2021132.

På gång just nu!

Onsdagen 13/3 Kl: 18-20  Nytt tillfälle!! Ny rit!!

Välkommen till en kväll med den inka shamanska traditionen!

Munay Ki, rit Kraftbanden

Välkommen till en kväll med den inka shamanska traditionen!

Du kommer att motta Munay Ki riten, Kraftbanden. Denna rit aktiverar energiband kring din fysiska kropp. Band som är i kontakt med elementen och som hjälper dig att centrera din energi. 

Munay Ki riterna delas av Qero folket enligt deras uråldriga profetia om att kondoren (deras tradition av helande) möter örnen (folk i västvärlden som behöver lära sig att hela).

Munay kan översättas till den universella kärlekens kraft och Ki står för energi. Munay Ki riterna är utformande för att föra dig i kontakt med energin av den universella kärlekens kraft.

Jag som välkomnar dig till denna kväll heter Hanna, mitt spirituella namn är Yliari chaska (merkurius). Jag vandrar som shaman och vårdare av jorden. Jag går i lära hos Qero folkets shamaner och deltar i andra utbildningar där jag kan ta del av deras lära. Jag arbetar med elementen, moder jord och universums helande krafter. Mer information om mig finns att läsa på www.swedishshaman.com

Datum: Onsdagen 13e mars
Plats: Amuletten, Storgatan 35, Sollefteå
Kl: 18-20
Kostnad: 150kr
Anmälan: [email protected]

Varmt välkommen!
Muchu munay!


Sorgebearbetning

Föredrag om ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster.

Onsdag 27/3 kl. 18.30 - 19.30 här på Amuletten. Kostnad 50:-  Kontakta butiken för att boka plats. Mail: [email protected]  Tel: 0620-12777 eller 070-2194657

Programmet för Sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. Under åtta veckor tittar vi, i en trygg miljö, på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat våra liv. Sedan genomför vi de handlingar som behövs för att bearbeta och fullborda det som är ofullständigt.

Under föredraget berättar jag bl a om behandlingsprogrammet samt hur sorg definieras, vanliga sorgreaktioner och hur vi ofta hanterar sorg.

helannde.se är politiskt och religiöst obundet. Vårt syfte är att hjälpa så många som möjligt med sorgbearbetning.

För mer information gå in på helannde.se eller kontakta Ann, tel. 073 - 383 43 65. 

Jag heter Ann Falkenstedt

Med min kunskap och erfarenhet vill jag lyfta andra människor i denna föränderliga värld vi lever i.

Jag är friskvårds pedagog och certifierad i sorgbearbetning

Människan är en fantastisk skapelse och du är en unik stjärna 🌟 och då du föddes var du kanske redan färdig. Som liten är du beroende av föräldrar, släktingar, lärare och andra vuxna omkring dig och du formas av dem kring dig. 

🦋Jag säger inte att det är så, men det har sällan varit gynnsamt för din unika själ och det kan skapa vilsenhet i dig.

Då jag på 90 talet utbildade mig till friskvårds pedagog funderade jag mycket på varför de allra flesta av mina kurskamrater mest intresserade sig för den fysiska friskvården. Flera av dem hade bulemi, anorexia och verkade frånvarande i sig själva och andra människors mentala hälsa. Några av dem blev väldigt intresserade då jag läste i deras händer, som jag då gjorde på den tiden.

Jag tror att vi människor har en längtan till oss själva och vårt sanna jag.

För fem år sedan var jag på ett föredrag med Ander Magnusson, som är den man som bildade svenska sorginstitutet i Stockholm. Jag blev hänförd och tänkte att om jag certifierar mig så kan jag hjälpa många människor. Ganska snart då jag gick utbildningen fick jag den självinsikten att jag behöver hjälpa mig själv också och att sorgbearbetning ger fantastiska redskap.

Jag vill bjuda in dig fantastiska stjärna 🌟 till ett föredrag på Amuletten  om hur sorgbearbetning går till

Välkommen

//Ann


Yoga Vinter / Vår 2024

Mjukyoga 

En Yogaform som består av enkla fysiska övningar som motverkar värk och stelhet i leder, gynnar kroppens energiflöde och matsmältning. Vi gör även andningsövningar och avslutar med en stunds djupavslappning. De flesta övningar går att göra sittande på stol och kan anpassas till kroppens förutsättningar.

Kursstart: Onsdag 17/1. Tid: kl. 10.30 - 12.00. Plats: Majoren. Kurslängd: 10 veckor. 

Kostnad: 1450:- Pensionärer, arbetslösa och sjukskrivna betalar 1050:- Denna kurs är fullbokad

Frågor och anmälan till mig på 070-2021132.

Lätt Hathayoga

Hathayoga består av mjuka fysiska rörelser som är mjukgörande för muskler och leder, gynnar kroppens energiflöde och matsmältning, men även en del statiska och stabiliserande övningar. Vi gör även andningsövningar och avslutar med djupavslappning / meditation. Det kan även förekomma Yinyoga-övningar, där vi stannar och vilar i positionen i några minuter.

Kursstart: Torsdag 18/1. Tid: kl. 18.15 - 19.45. Plats: Majoren. Kurslängd: 10 veckor.

Kostnad: 1450:- Pensionärer, arbetslösa och sjukskrivna betalar 1050:- Denna kurs är fullbokad

Frågor och anmälan till mig på 070-2021132.