nglar

nglar

nglar, här finns änglar för alla tillfällen! En ängel kan ge tröst i svåra stunder, ge oss glädje och påminna oss om de änglar (människor) vi har omkring oss. Här finns änglar du kan ha i fickan, hänga på väggen, ställa i hyllan, månadsänglar m.m. Här finns en ängel för alla! I Willow Tree i sortimentet av Susan Lordi, kan du hitta en ängeleller...

nglar, här finns änglar för alla tillfällen! En ängel kan ge tröst i svåra stunder, ge oss glädje och påminna oss om de änglar (människor) vi har omkring oss. Här finns änglar du kan ha i fickan, hänga på väggen, ställa i hyllan, månadsänglar m.m. Här finns en ängel för alla! I Willow Tree i sortimentet av Susan Lordi, kan du hitta en ängeleller figurin för varje tillfälle. Christina Schollin-änglar, Elements - samlaränglar, ljusstakar/lampor. Månadsänglar som gör presenten lite mer personlig, Änglaskyltar med fina budskap o.s.v.

More

nglar There are no products in this category.

Subcategories

  • Ljusstakar/lampor
  • Willow Tree

    Willow Tree, änglar och figuriner. Underbara fina presenter som säger så mycket! Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Willow Tree figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand i ljusa luftiga färger. Vilken Willow Tree figur är din favorit?

  • vriga Änglar